web analytics

Digoin dinsdag 8 augustus 2017

Hallo allemaal, ja we hebben het er al over gehad maar afgelopen zondag zijn we uit Decize vertrokken en hebben zeggen en schrijven niet één boot gezien, niet als tegenligger en ook geen oploper. We hebben 30 km. gevaren met 8 sluizen er in maar helemaal niets. Maar goed we zijn nu van canal lateraal Loire af en gaan morgen op canal du Centre verder gisteren kwamen we om ongeveer vier uur aan en wat zagen wij een grote rommelmarkt aan de overkant, nou je begrijpt wel we lagen nog niet vast of weg waren we. (en natuurlijk weer wat gekocht) Het bleek dus dat het een heel feest weekend was geweest maar op maandag nog een rommelmarkt houden??? Maar goed ik vond het wel weer leuk. Ja en verder gaat alles zo z’n gangetje we blijven vaak 2 nachten liggen als we een lekker plekje hebben. Het weer is nog steeds wisselvallig maar niet koud, gisteren was het heerlijk en vandaag zitten we eigenlijk de hele dag binnen omdat de wind stevig was en het er een beetje herfstachtig uitzag, het heeft ook vannacht weer hevig geregend maar je moet maar denken als we straks terug gaan moet er wel water in de Maas staan anders komen we niet thuis maar dat gaat wel goed komen. We kregen ook een leuk bericht dat waarschijnlijk Oscar en Amelia volgend  weekend langs komen, dan gaan zij met de auto naar hun huis in Portugal en wippen ze bij ons even aan. Het moet niet gekker worden al die familie leden die komen. Wel gezellig! Nu alleen ons schoonzus met man natuurlijk uit Limburg nog, dan hebben we ze allemaal gehad. (behalve onze zoon) Die is dan ook de reden dat we er heftig aandenken om volgend jaar niet meer zover weg te gaan, bijvoorbeeld Zeeland met de kop van België of zo we zitten er een beetje over te dubben. Maar volgend jaar is nog ver weg dus het kan nog tien keer veranderen, je weet maar nooit.

Nou weer iedereen de hartelijke groeten en tot schrijfs. De bemanning van de A.J.

1 reactie

  1. Weer een mooi stukje Corry, maar ik ben benieuwd wat je nu weer op de rommelmarkt gekocht hebt.
    Leuk die familie die langs komt, maar of die Limburgers ook nog langskomen …..
    We laten het nog even in het midden, want we zijn weer hevig aan het opruimen. Tenslotte is het zo maart 2018!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.