web analytics

Vlaardingen zondag 11 januari 2015

Ja beste mensen ,hier een hele late afsluiting van het vaar seizoen 2014. Veel mensen zullen dit niet meer lezen maar in mijn directe omgeving wordt er wel op aangedrongen dat het moet gebeuren.(gelijk hebben ze natuurlijk). Het verslag stopte in Naarden en gingen we naar Amsterdam  waar de bedoeling was om de stad in te gaan maar helaas!!! Regen,regen en nog eens regen dus dat ging het niet worden, maar goed dinsdag richting Zaandam gegaan en dat ging redelijk in Zaandam zijn we een dag blijven liggen, lekker naar het winkelcentrum geweest en de volgende dag naar de kapper gegaan het weer was toen weer redelijk. Vrijdag opgestoomd (lekker ouderwets hè) naar Akersloot een klein plaatsje onder Alkmaar, daar werden we welkom geheten door  Willem-Karel en Simone eigenaren van de Dieuwert, we kregen een mooie ligplaats alles was keurig verzorgt, in de loop van de dag kwamen ook de andere boten binnen, gezellig met elkaar geborreld en gepraat (ook dat hoor!!) Zaterdag kwamen er nog meer mensen maar dan zonder boot, en zijn we met 4 boten naar Alkmaar gegaan een zeer leuke plaats zeker een aanrader om eens lekker rond te lopen, we hebben daar een rondleiding gehad van een vriendin van Astrid. Daarna weer met de boten terug waar we lekker stamppotten diner hadden, met wetens waardig heden van en over de Ruiter club met afsluiting.  We zijn zondag vroeg vertrokken en na een snelle tocht uitgekomen bij Lopikerkapel om te overnachten maandag naar Dordrecht opgestoomd waar onze zoon/schoondochter ons zouden komen verwelkomen, maar niets vermoedend varen we op de Noord en daar werden we haast aangevaren(beetje overdreven hoor!!) door een rood bootje  met een zwaaiende dame uit de boot hangend Ja hoor dat was ons KIND met Brid we waren helemaal beduusd dat hadden we dus nooit verwacht. Ze hadden ons steeds voor de gek gehouden dat ze alleen maar kwamen eten omdat Bram geen vrij kon krijgen, zo word je toch maar in het ootje genomen, maar wel ontzettend leuk na haast 6 maanden. In Dordrecht zijn we samen een dag blijven liggen en Woensdag samen naar Heenvliet gevaren en toen was het echt te EINDE. 

P.s. de nieuwe reis voor 2015 staat al papier nog even uitwerken en dan voila na het hemelvaart weekend die we doorbrengen met de Ruiter club gaan we door naar de Middellandse zee.
Groetjes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.