web analytics

Rethel woensdag 3 juni 2015 20 graden bewolkt.

Goede middag allemaal,

We zijn nu een weekje verder,en een vaste lezeres van ons blog heeft al een klacht ingediend dat we achter lopen maar er is gewoon weinig te melden, we meanderen rustig door het Franse-Ardenne gebied en genieten van de rust, er varen zeer weinig boten je ziet soms uren lang geen boot of mens, koeien wel in de heuvelachtige weide velden, het is hier echt een veeteelt gebied. Ook veel reigers langs de waterkant die loeren op een visje of kikker, die hier ook luidruchtig aanwezig zijn. Verder hebben we bij Pont-á-Bar getankt en varen we nu over C. des Ardennes naar Berry-au-Bac, gisteren hebben we 32 sluizen achter elkaar gehad en het sluizen totaal staat nu op 91 nog 610 te gaan als het goed is (gaat). Vandaag hebben we een vrije dag om uit te rusten, omdat er zo weinig aanleg plaatsen zijn moeten we toch wel lange vaardagen maken. Ja en dan is het nu de derde juni  dan is onze schoondochter jarig dus van Harte Gefeliciteerd Brid en ook Bram met je verjaardag, een fijne dag toegewenst vanuit Frankrijk. Ook aan onze moeder/schoonmoeder doen wij hier de hartelijke groetjes en hopen dat het weer wat beter met U gaat, we hoorden dat dit blog aan u voorgelezen wordt, dus bij dezen. Ma een dikke knuffel en sterkte. We gaan zo even wat verse boodschappen halen in het dorpje, misschien ook een terrasje als die er zijn?. Dus misschien ga ik straks verder en anders tot weder horen.

Update de terrasjes waren niet gezellig, dus terug naar boord.

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Patricia op 03/06/2015 om 20:07
  • Reageer

  Fijn dat alles naar behoren gaat. Ja, het is natuurlijk extra stilletjes zonder ons – haha – maar geniet van jullie rust. De foto’s van ons weekend heb ik ook al gespot in t reisverslag.
  Leuk dat de blog aan ma wordt voorgelezen, dat vind ik een super idee !! Dank aan degene die dat doet 🙂
  Groetjes, Ype & Patricia

  • andries op 05/06/2015 om 17:54
  • Reageer

  Het verloopt naar wens. Liggen nu voorbij Reims. En de rust kunnen wij wel aan. Erg warm nu.

  • Ine Elderkamp op 07/06/2015 om 11:50
  • Reageer

  De hartelijke groeten terug van jullie moeder en ze vind het leuk dat jullie aan haar denken.

  • Andries op 07/06/2015 om 22:40
  • Reageer

  Hoi Ine, dank voor jouw reactie. Leuk dat Ma zo ook nog een beetje van onze reis op de hoogte blijft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.