web analytics

St. Seine 18 juni 2015 – 18,5 graden lichte regen zware bewolking.

Hallo er zijn blog lezers (2 familie leden dezelfde als altijd) die steeds maar zeuren over een nieuwe blog (HaHaHa)(fijne vakantie jullie en zeur maar lekker hoor) ze hebben natuurlijk gelijk maar zoals als eerder vermeld er is niet zoveel te melden en om steeds in herhalingen te vervallen is ook niet leuk en erg saai. Maar goed na de waterplanten plaag gaat het nu een stuk beter we zijn haast aan het einde van het kanaal, morgen nog 14 sluizen dan stoppen we bij sluis nr 42 in Maxilly sur Saone . Zaterdag draaien we dan rechtsaf de Petit- Saône op richting St.-Jean-de-Losne (we zijn dan weer op bekend terrein) met vier sluizen. Het aantal sluizen  staat nu op 231 en het hoogste punt bij de tunnel van haast 5 km. lang was 366 meter. Om op de waterplanten plaag terug te komen het zijn planten die normaal in een aquarium thuis horen, waarschijnlijk heeft een bijdehante aquarium liefhebber zijn aquarium geleegd in het kanaal en die planten dachten zo dat is lekker warm en zijn enorm gaan uitdijen met als gevolg dat alles dicht groeit, ze zijn uit alle macht  aan het proberen om het in te dammen maar het groeit zo allemachtig hard dat ze het niet uitgeroeid krijgen. Ik krijg net van Andries door dat we morgen de eerste 1000 km van de vermoedelijke 5000 km er op zitten.(dat gaat lekker zeg) Hier is alles goed aan boord en het weer is net zo wisselvallig als bij jullie de ene dag 30 gr. en de volgende 20 gr.

Ik zou zeggen de hartelijke groeten van de bemanning van de A.J.

2 reacties

  • Patricia op 19/06/2015 om 21:52
  • Reageer

  Al hebben jullie dan niet veel te melden (tenminste dat denken jullie), het is goed om te lezen waar jullie zijn en wat jullie ‘uitspoken’ :-). Bedankt voor de update en geniet lekker verder !!

  • Andries op 19/06/2015 om 23:15
  • Reageer

  Dank voor de feedback. Prettige vakantie zus en zwager.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.