web analytics

St. Jean de Losne – dinsdag 23 juni 2015 25 graden

Hallo allemaal,

Ja we liggen weer in St.Jean-de-Losne bekend voor ons  van vorig jaar, toen waren wij ook hier, zoals u/je misschien nog weet, zijn we weer op bekend terrein zogezegd. Afgelopen zaterdag  zijn we van het kanaal met de waterplanten afgedraaid de Petit-Saonne op en hebben in Auxonne overnacht  in een heuse jachthaven (de eerste na vele kades en rare aanleg plaatsen, maar ja we zullen maar niet mopperen. We liggen dus in St. Jean en wederom wilde Andries een nieuwe reserve diesel verstuiver leiding hebben maar na anderhalve dag wachten noppes nada steeds maar weer, ja over een uur of dan weer morgen maar uiteindelijk niks, terwijl er op de website staat dat ze alles voor de watersporter kunnen regelen, niet dus. Het weer is best redelijk licht tot matig bewolkt  met in de  nacht  een flinke regenbuien. De temperatuur is overdag zo rond de 25 graden maar in de nacht koelt het flink af. Vorig jaar waren we hier een maand later, toen regende het hier haast een hele week, toen moesten we ook al dagen wachten, op verschillende dingen voor de dynamo en de generator.(dat heet dus op z’n Frans) Met het onze Ashley gaat het erg goed ze doet het beter dan vorig jaar ze verhaart nu haast niet,(niet meer dan normaal) dus daar zijn we erg blij mee.  Ja meer is er niet te melden denk ik, morgen gaan we naar Seurre dan liggen we aan een ponton dan kunnen we de boot eens goed schoonmaken met de hogedrukreiniger als hulp, in de jachthaven mag dat  niet vanwege de herrie(ook wel  logisch toch)

Dus voor nu de hartelijke groetjes van de bemanning van de A.J.

2 reacties

 1. Het schiet lekker op zo!
  Een beetje meer zon zou misschien wel lekker zijn, toch!?
  Maar het blijft genieten.

  • Andries op 25/06/2015 om 13:36
  • Reageer

  Het weer is schitterend en 25gr. Verloopt voorspoedig Chalon sur Saone voorbij en onderweg naar Tournus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.